TAKAISIN

LIPUNMYYNTI: Pääsylippuja taas saatavilla kevään 2018 aikana kahvila Mieritzistä tai ennakkoon www.lippu.fi

Juhlan lipunmyynnin tuotto käytetään Seurasaaren kansanpuiston ja ulkomuseon hyväksi. Kiitos, että tuette toimintaamme!

Juhla-alueen kartta

KULKUYHTEYDET: Juhannusaattona bussi 24 kulkee tihennetyin vuoroin keskustasta Seurasaareen, viimeinen bussi Seurasaaresta keskustaan n. klo 1.30. Seurasaareen pääsee myös raitiovaunulla 4 (n. 10 min. kävelymatka Seurasaareen). Lisätietoja liikenneyhteyksistä HSL

Vesibussi Seurasaaren juhannusvalkeille voit saapua myös vesibussilla. Aava Lines Oy liikennöi Merisatamasta (laituri Café Caruselin takana) Seurasaareen (laituri Ravintola Seurasaaren rannassa).Lisätiedot www.aavalines.fi

Lähellä asuvien kannattaa tulla paikalle jalan tai polkupyörällä. Yksityisautoille on rajoitetusti pysäköintitilaa Seurasaarentien varrella ja pysäköintialueella Heikinniementien kohdalla, Meilahden arboretumin (Johannesbergintien varressa) sekä Meilahden liikuntapuiston pysäköintialuella.

Aattoaamuna alkaa Seurasaarentiellä ja Tamminiementiellä yksisuuntainen liikenne. Kartta juhannusaaton liikennejärjestelyistä

GRILLAUS: Seurasaaressa Juhlakentällä on yksi yleinen grillauspaikka. Grillitilaa on rajoitetusti, joten suositeltavaa on pakata mukaan nopeasti kypsyviä eväitä. Omat grillit ja kertakäyttögrillit sekä avotulen teko ovat kiellettyjä.

KOIRAT: Koiria ei suositella tuotavaksi Seurasaaren juhannusvalkeille, mutta opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita tapahtumaan.

MUUTA: Juhlaan voi tulla lastenrattaiden kanssa (lainattavia rattaita ei ole).

LÖYTÖTAVARAT: Mahdolliset löytötavarat viedään kuuluttajalle.

WC: Helsingin kaupunki hoitaa Seurasaaren yleisövessoja. Huoltorakennuksessa sijaitsee wc, jonne pääsevät myös liikkumisesteiset. Samassa tilassa on lastenhoitohuone. Jusupoffin aukion vieressä on City WC. Juhlaan tuodaan lisäksi toiletteja Jusupoffin aukiolle ja Kyykkäkentälle.

SAAVUTETTAVUUS: Juhla-alue on maastoltaan vaihtelevaa, mutta alueella pääsee pyörätuolillakin melko hyvin kulkemaan. Kulkuväylät, Juhlakenttä ja Kyykkäkenttä ovat melko hyvin saavutettavia, kokkorannan maasto puolestaan on kallioista.

Ravitsemuspisteisiin (Jusupoffin aukiolla, Juhlakentällä), Ravintola Seurasaareen ja kahvilaan sekä Antin kaffeliiteriin on liikkumisesteetön sisäänkäynti. Juhlakentän ja Jusupoffin kioskin edustalla on koroke ja Kahvila Mieritziin on portaat.

KUVAUSLUVAT: Tv- ja filmausryhmät sekä kaupalliset kuvaukset Seurasaaren juhannusvalkeille:

Pyydetään ottamaan yhteyttä erikseen. Pääsihteeri Aila Nieminen aila.nieminen(at)seurasaarisaatio.fi