Seurasaaren juhannusvalkeat perutaan

Hallituksen 22.4.2020 antaman linjauksen mukaisesti emme järjestä kansainvälisesti tunnetuinta ja pitkäikäisintä tapahtumaamme Seurasaaren juhannusvalkeita. Myös osa muista tilaisuuksista jäänee toteutumatta. Noudatamme viranomaisten tekemiä linjauksia ja seuraamme ohjeistuksia yleisötilaisuuksien järjestämisen osalta. Covid-19-pandemian aikana Seurasaarisäätiö joutuu valmistautumaan tulevan kesän haasteisiin toisin kuin aikaisemmin.

Elävän kulttuuriperinnön esittely eri muodoissaan on keskeisin osa Seurasaarisäätiön toimintaa. Tapahtumat Seurasaaressa tuovat Helsingin kesään tuulahduksen suomalaisista perinteistä, mutta nyt vastuullisena tapahtumajärjestäjänä haluamme rajata tilaisuuksien järjestämistä ja taata omalta osaltamme yleisön, esiintyjien ja työntekijöiden turvallisuuden. Kiitämme kaikkia yhteistyöstä epävarman tilanteen aikana.

- Seurasaari on ollut yksi helsinkiläisten suosima juhannuksen viettopaikka jo yli sadan vuoden ajan. Nostalgiaa ja satoja vuosia vanhoja perinteitä tihkuva Seurasaaren kokkojuhla kokoaa yhä tuhansittain eri-ikäistä väkeä ympäri maailmaa yhteen. Poikkeuksellinen virustilanne ja organisaatiomme rajalliset resurssit asettavat meidät nyt uuden eteen. Teemme silti voitavamme tuottaaksemme iloa Seurasaaren kävijöille, kertoo Seurasaarisäätiön toiminnanjohtaja Aila Nieminen.

Poikkeustilanteen muuttuessa kerromme lisää some-kanavillamme ja verkkosivuillamme.

Lisätietoa: toiminnanjohtaja Aila Nieminen, aila.nieminen(at)seurasaarisaatio.fi

 

Seurasaarisäätiö - Suomalaisen kulttuuriperinnön vaalija, edistäjä ja tukija

Vuonna 1956 perustettu Seurasaarisäätiö on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen yhteisö, jonka toiminta lähti liikkeelle juhannusjuhlien järjestämisestä. Säätiön tarkoituksena on Seurasaaren museotoiminnan tukeminen. Säätiön tekemä työ näkyy tapahtumissa, joissa suomalainen kulttuuriperintö ja perinteiseksi ymmärretty elämäntapa toimivat sisällölisinä innoittajina. Keskeisiä arvoja säätiön toiminnassa ovat yhteisöllisyys, osallisuus ja suomalaisen kulttuuriperinnön moninaisuus.
Anna palautetta/Give us feedback Tilaa uutiskirje

Yhteistyössä


Seurasaarisäätiö, Huvila 3, Seurasaari, 00250 Helsinki
toimisto(at)seurasaarisaatio.fi
+358 (0)40 649 3040

© 2020 Seurasaarisäätiö
Powered by: NettiSite