Ravitsemus

Juhlakentän kioski ja koronavirusepidemia

Juhlakentän kioski on avoinna toistaiseksi la-su ja arkipyhisin klo 11-16. Tuotteita voi ostaa mukaan. Grillaus ei ole mahdollista, sillä Helsingin kaupunki on poistanut grillin Juhlakentältä. Poissa käytöstä ovat myös Juhlakentän huvimaja ja havukota. Asiakkaille tiedoksi: -pese kädet ennen ja jälkeen ostosten teon, -pidä turvaväliä, -älä pärski, jos yskittää suojaa suusi yskimällä hihaasi tai kertakäytöiseen nenäliinaan,- suosi korttimaksamista.

Kahvihuone Mieritz ja koronavirusepidemia

Pidämme Kahvihuone Mieritzin toistaiseksi avoinna toukokuussa joka päivä klo 12-17. Kahvihuoneen sisätilat eivätkä pihapöydät ja tuolit ole käytössä, mutta tuotteita voi ostaa mukaan otettaviksi. Pyydämme asiakkaita jonottamaan ulkona ja menemään yksi kerrallaan sisään. Asiakkaille tiedoksi: -pese kädet ennen ja jälkeen ostosten teon, -pidä turvaväliä, -älä pärski, jos yskittää suojaa suusi yskimällä hihaasi tai kertakäytöiseen nenäliinaan,- suosi korttimaksamista.

Seuraamme koronavirukseen liittyvissä toimenpiteissä viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia.

Kahvihuone Mieritz
Norjalaistyylisessä Metsänvartijan talossa voi nauttia Kahvihuone Mieritzin herkuista tai noutaa vaikkapa Seurasaari -esitteitä. Tämä arkkitehti Frithiof Mieritzin suunnittelema viehättävä rakennus valmistui vuonna 1890 ja se sijaitsee Seurasaaren valkoisen puusillan kupeessa. Kahvihuoneessa on esillä karjalaista ja latvialaista kansankeramiikkaa, jotka ovat osa Seurasaarisäätiön keramiikkakokoelmaa. Tervetuloa tutustumaan Metsänvartijan taloon ja Kahvihuone Mieritziin! Avoinna la-su ja arkipyhisin klo 12-17. Oiva-raportti

Kahvihuone Mieritziä on mahdollisuus vuokrata myös yksityiskäyttöön aukioloaikojen ulkopuolella (viikolla 50,00 €/tunti, viikonloppuna 70,00 €/tunti). Sinne mahtuu n.15 henkilöä (kesäaikaan myös kahvilan pihalla on paikkoja n. 25 henkilölle). Tarjoilut tilataan Kahvihuone Mieritzin valikoimista. Hinnasto
Tiedustelut: riikka.vilen(at)seurasaarisaatio.fi tai p. 040 649 3040

Kioskit ja grilli

Juhlakentän kioski
Juhlakentän kioskista löytyy herkkuja pieneen nälkään ja kioski palvelee asiakkaita ympärivuoden la-su ja arkipyhisin klo 11-16. Oiva-raportti

Omia eväitä voi grillata Juhlakentän yhteisellä grillauspaikalla, jonne Helsingin kaupunki toimittaa säännöllisesti grillauspuita (omat tulitikut mukaan). Grillipaikalle ei voi tehdä varauksia. Kioskin vieressä sijaitseva katoksellinen huvimaja on myös käytettävissä. Metsäpalovaroituksen aikaan grillaus on kielletty, eikä kaupunki silloin toimita paikalle puita. Ajankohtaiset varoitukset voi tarkistaa Ilmatieteen laitoksen sivuilta.
Omien grillien käyttö ja avotulen teko Seurasaaressa ovat kiellettyjä!

Siltakioski
August Ludvig Hartwallin aikoinaan rakennuttama "Terveysvesi- ja limonadikioski" siirrettiin Seurasaareen Vauhtitien ja Eläintarhantien kulmasta 1960-luvulla. 

Olympia-kioski
Helsingissä pidettiin Olympialaiset vuonna 1952 ja Seurasaari toimi mm. kilpailijoiden leirintäalueena. Tältä ajalta on peräisin Jusupoffin aukiolla sijaitseva Olympia-kioski, josta kesäaikaan voi ostaa herkuliista jäätelöä. 

Antin kaffeliiteri
Antin museotalon pihapiirissä sijaitsee Antin kaffeliiteri, josta saa museon aukioloaikaan kahvia ja pientä purtavaa.

Seurasaaren Kruunu
Kansanpuiston perustamisen aikaan vuonna 1890 valmistui Seurasaaren ravintolarakennus, jonka suunnitteli "Seurasaaren arkkitehti" Frithiof Mieritz muinaisnorjalaiseen tyyliin.

Tästä pääset lukemaan ravintola Seurasaaren Kruunun herkullisista kahvilatuotteista, lounaista ja ravintola-annoksista, tilaisuuksien järjestämisestä sekä retkistä ja tapahtumista.

Seurasaaren Kruunun yhteystiedot: p. 040-9222 653, sales(at)kassiopeia.fi 

 

 

Yhteistyössä


Seurasaarisäätiö, Huvila 3, Seurasaari, 00250 Helsinki
toimisto(at)seurasaarisaatio.fi
+358 (0)40 649 3040

© 2020 Seurasaarisäätiö
Powered by: NettiSite