Seurasaaren senioreiden syksy jatkuu ketjutanssin ja kirkkovenesoudun merkeissä. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Huomaathan, että kirkkovenesoudun myötä olemme saaneet kalenteriin uuden ekstrapäivän (pe 29.9.). Lisätietoa alla.

to 28.9. KETJUTANSSIT klo 12-13:30 / Antin aukio, Seurasaari

Tervetuloa viettämään iloista syyspäivää Seurasaaren senioreiden ketjutansseihin! Luvassa on kävelypohjaisia ketjutansseja Seurasaaren kansantanssijoiden Emma Kantelisen johdolla. Laji sopii kaikille senioreille eikä osallistuminen edellytä minkäänlaista ennakko-osaamista.

Tapaamme Antin aukiolla klo 12. Tanssin (30-45min) jälkeen tarjolla on kahvia/teetä ja pientä purtavaa (kahvila ei esteetön). Huonon sään sattuessa ketjutanssit järjestetään Seurasaarisäätiön toimistorakennuksen yläkerrassa (ei esteetön).

ILMOITTAUDU MUKAAN: annika.pudas@seurasaarisaatio.fi ja ilmoita samalla mahdollisista allergioista kahvitusta ajatellen. Tilaisuus on maksuton.

pe 29.9. KIRKKOVENESOUTU SEURASAAREN YMPÄRI klo 12-14 / Merikannontie 4, 00260

Iloisia uutisia: olemme saaneet aikatauluun yhden ekstrapäivän ja pääsemme tuolloin kokemaan Seurasaaren merellisestä näkökulmasta kirkkoveneellä soutaen Soutuseura Smarkin ohjaamana.

Kirkkovenesoutu edellyttää 8 soutajaa. Mukaan mahtuu 14 ensimmäisenä ilmoittautunutta senioria.

HUOM! ILMOITTAUTUMISET KE 20.9. MENNESSÄ: annika.pudas@seurasaarisaatio.fi. Paikkoja rajoitetusti. Ilmoita samalla allergiat eväitä ajatellen. Tilaisuus on maksuton.

Souturetken lähtö- ja paluupaikka on Merikannontie 4, 00260 Helsinki (ei Seurasaari). Soudun kesto räätälöidään soutajien jaksamisen mukaan, mutta yleensä Seurasaaren ympäri soutaa kirkkoveneellä alle tunnissa.

Säävaraus. Huomioithan, että retki edellyttää kohtalaista fyysistä kuntoa. Ulkoiluvaatetus: suositellaan saumattomia hanskoja. Säätiö tarjoaa soudun päätteeksi mehua ja pientä purtavaa.

MUUT PÄIVÄMÄÄRÄT / syksy 2023
to 12.10.2023 Kukkasipuleiden istutustalkoot
to 26.10.2023, to 9.11.2023,  to 23.11.2023 Ohjelma varmistuu myöhemmin, to 7.12. Senioreiden joulu

Seurasaaren seniorit on avoin ryhmä, jossa helsinkiläiset seniorit saavat kokoontua nauttimaan yhdessäolosta ja kulttuurista Seurasaaressa. Tapaamisia järjestetään osallistujien toiveista käsin luonnon ja kulttuurin äärellä. Tilaisuuksien innoittajana on elävä kulttuuriperintö, johon Seurasaari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Ryhmään osallistuminen ei edellytä säännöllistä mukanaoloa. Hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.

Mikäli haluat Seurasaaren senioreiden infot suoraan sähköpostiisi, ilmoittaudu mukaan postituslistallemme: annika.pudas@seurasaarisaatio.fi

Seniori, lämpimästi tervetuloa mukaan!