Kiitos kaikille Seurasaaren senioreiden Kesäkeskiviikkoihin osallistuneille!

Syyskausi alkaa torstaina 17.8. klo 12:00 Kahvihuone Mieritzissä, jolloin kokoonnumme ideointitapaamiseen suunnittelemaan syksyn ohjelmaa. Tapaamisen päätteeksi innokkaimmilla viherpeukaloilla on mahdollisuus jäädä huoltamaan itsenäisesti kahvilan perennapenkkejä, jotka istutimme yhdessä kesäkuun alussa. 


Ilmoittaudu mukaan: annika.pudas@seurasaarisaatio.fi ja kerro samalla mikäli sinulla on erityisruokavalioita kahvitusta ajatellen. 

TULEVAT PÄIVÄMÄÄRÄT / SYKSY 2023

to 17.8.2023 Ideointitapaaminen / Kahvihuone Mieritz, Seurasaari

pe 18.8.2023 klo 18 Seurasaari soi! Kansanmusiikkijamit / Juhlakenttä, Seurasaari

su 27.8.2023 klo 13-14 Lauluyhtye Inehmon konsertti / Hallan pirtti, Seurasaari

Senioreiden ideoimaa ohjelmaa: to 14.9. / to 28.9. / to 12.10. / to 26.10. / to 9.11. / to 23.11. / to 7.12.

Ohjelma päivittyy ideointitapaamisen myötä.

ILMOITTAUTUMISET: annika.pudas@seurasaarisaatio.fi

Mikäli haluat Seurasaaren senioreiden infot suoraan sähköpostiisi, ilmoittaudu mukaan postituslistallemme: annika.pudas@seurasaarisaatio.fi

Seurasaaren seniorit on avoin ryhmä, jossa helsinkiläiset seniorit saavat kokoontua nauttimaan yhdessäolosta ja kulttuurista Seurasaaressa. Tapaamisia järjestetään osallistujien toiveista käsin luonnon ja kulttuurin äärellä. Tilaisuuksien innoittajana on elävä kulttuuriperintö, johon Seurasaari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Ryhmään osallistuminen ei edellytä säännöllistä mukanaoloa. Hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!