Kevät on täällä ja seuraavalla kerralla pääsemme tekemään pienen huhtikuisen retken Seurasaaren naapuriin, Pukkisaareen. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Lisätietoa alla. 

TO 11.4.2024 klo 12 – 13:30, KEVÄTRETKI PUKKISAAREEN

Tervetuloa keväiselle retkelle Pukkisaareen! Sommelo ry:n oppaat saattelevat meidät  tämän rautakautisen kauppakylän maailmaan, joka on käsityöläisten, harrastajien, asiantuntijoiden ja yleisön kohtauspaikka. Ohjelmassamme on rakennusten esittelyä sekä tarinoita saaresta ja rautakaudesta. Toinen oppaista on ketjuseppä, joka takoo rautakauden solkia ja sormuksia sekä valmistaa ketjukoruja. 

Pukkisaari sijaitsee Seurasaaren valkoisen sillan varrella. Tapaamme sillalla Pukkisaaren kohdalla klo 12:00. 

Retki kestää 1,5h jonka jälkeen tarjolla on kahvia, teetä ja pientä makeaa purtavaa Seurasaaren sillan toisessa päässä kahvihuone Mieritzissä.

Huomioithan, että kulku Pukkisaaressa on osittain vaikeakulkuista. Valitettavasti kahvihuone Mieritz ei ole esteetön.

ILMOITTAUDU MUKAAN: annika.pudas@seurasaarisaatio.fi. Ilmoitathan samalla mahdolliset allergiat kahvitusta ajatellen. 

Tervetuloa mukaan!

MUUT TULEVAT TAPAHTUMAT – KEVÄT 2024 

to 25.4. /  to 16.5. / to 30.5.

Seurasaaren seniorit on avoin ryhmä, jossa helsinkiläiset seniorit saavat kokoontua nauttimaan yhdessäolosta ja kulttuurista Seurasaaressa. Tapaamisia järjestetään osallistujien toiveista käsin luonnon ja kulttuurin äärellä. Tilaisuuksien innoittajana on elävä kulttuuriperintö, johon Seurasaari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Ryhmään osallistuminen ei edellytä säännöllistä mukanaoloa. Hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.