Lämpimästi tervetuloa tutustumaan merelliseen Helsinkiin ja Seurasaaren Juhlataloon! Aavalinesin M/S Merisaukko kuljettaa Seurasaaren seniorit Kauppatorilta Seurasaareen (klo 11-11:45), jonka jälkeen pääsemme tutustumaan Seurasaaren Juhlataloon ja uuteen ravintoloitsijaan Eeva Kuutschiniin (klo 12-13). Eeva esittelee meille taloa ja tarjoilee kahvia/teetä, simaa ja Juhlatalon pullaa. Lisätietoa Juhlatalosta: https://www.seurasaarenjuhlatalo.fi

Juhlatalon tilaisuuden alussa kuulemme kevätlauluja Helsingin konservatorion nuorien laulajien esittämänä. 

Ohjeet merimatkalle:
Alus: M/S Merisaukko / Aavalines
Milloin? To 25.4. klo 11.00 
Mistä? Lähtö Kauppatorin Kolera-altaasta laituri 5

Alus lähtee klo 11:00, eli saavuthan paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen. Matka Seurasaareen kestää noin 45min. Kyseessä on vain menomatka. Ei laivamatkaa takaisin Kauppatorille.

Ilmoittautuminen:

HUOM! Laivamatka toteutuu vain, mikäli saamme riittävän määrän ilmoittautumisia jo tulevaan maanantaihin 15.4. klo 9 mennessä: annika.pudas@seurasaarisaatio.fi

Ilmoittauduthan siis jo viikonlopun aikana. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Tutustumiskäynti Seurasaaren Juhlataloon toteutuu joka tapauksessa klo 12-13. Jos laivamatka toteutuu, loput porukasta ehtii ilmoittautua mukaan myös to 18.4. klo 9 mennessä. Tarvitsemme minimimäärän tietoomme kuitenkin nyt viikonlopun aikana vahvistaaksemme/peruaksemme laivavarauksen. 

Voit myös osallistua vain merimatkalle tai vain Juhlatalon ohjelmaan. Kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoitathan mahdollisista allergioistasi.

Tervetuloa mukaan!

MUUT TULEVAT TAPAHTUMAT – KEVÄT 2024  / Seurasaaren seniorit

 to 16.5. klo 12 Kyykkää Juhlakentällä
 to 30.5. klo 12 Neulekävely

Lisätietoa tulossa.

Seurasaaren seniorit on avoin ryhmä, jossa helsinkiläiset seniorit saavat kokoontua nauttimaan yhdessäolosta ja kulttuurista Seurasaaressa. Tapaamisia järjestetään osallistujien toiveista käsin luonnon ja kulttuurin äärellä. Tilaisuuksien innoittajana on elävä kulttuuriperintö, johon Seurasaari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Ryhmään osallistuminen ei edellytä säännöllistä mukanaoloa. Hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.