Hei seniori, tervetuloa mukaan vierailulle Seurasaaren rakennuskonservointikeskukseen 24.11.2022 klo 13-14! Kyseessä on harvinaislaatuinen tilaisuus kurkistaa konservointikeskuksen kulisseihin ja työtiloihin, sekä kuulla ja kysyä Museoviraston restaurointiyksikön toiminnasta. Yksikön vastuulla ovat mm. museorakennuskokoelman ylläpito, kokoelman hoito sekä tekniikan ja tietotaidon hallinta – tervetuloa kuulemaan lisää! 

Osallistuminen on maksutonta. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan: annika.pudas(at)seurasaarisaatio.fi tai p. 040-649 3040.

Tapaamme kahvihuone Mieritzin edessä klo 12:35 (Seurasaaren valkoisen sillan saaren puoleisessa päässä), josta kävelemme yhdessä konservointikeskukselle.Vierailu kestää 1h (klo 13-14).

Vierailun jälkeen halukkaille on tarjolla kahvia/teetä ja pientä makeaa purtavaa kahvihuone Mieritzissä. Mikäli haluat osallistua kahvihetkeen, ilmoitathan etukäteen niin osaamme varautua henkilömäärään. Kerrothan samalla, mikäli sinulla on erityisruokavalioita tai allergioita.

Huomioithan, että valitettavasti vierailukohde ja kahvihuone Mieritz eivät ole esteettömiä. Viimeinen bussi Seurasaaresta keskustaan lähtee klo 14:59. 

Seurasaaren seniorit on avoin ryhmä, jossa helsinkiläiset seniorit saavat kokoontua nauttimaan yhdessäolosta Seurasaaressa. Tapaamisia järjestetään senioreiden toiveista käsin luonnon ja kulttuurin äärellä. Tilaisuuksien innoittajana on elävä kulttuuriperintö, johon Seurasaari antaa mitä parhaimmat mahdollisuudet. Ryhmään osallistuminen ei edellytä säännöllistä mukanaoloa. Rahoittajana toimii Helsingin kaupunki.

OHJELMA – SYKSY 2022 / SEURASAAREN SENIORIT: 
 
to 24.11.2022 klo 13:00 – 14:00 VIERAILU: Seurasaaren rakennuskonservointikeskus
to 8.12.2022 SENIOREIDEN JOULU 

Tilaisuudet jatkuvat keväällä 2023.

Vinkkaathan Seurasaaren senioreiden toiminnasta myös senioriystävillesi!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!