Seurasaaren senioreiden toiminta jatkuu vierailulla Seurasaaren ulkomuseoon to 14.9.2023 klo 12. Ilmoittaudu mukaan: annika.pudas@seurasaarisaatio.fi . Mukaan mahtuu max 25 hlöä. Ilmoitathan myös mahdolliset allergiat kahvitusta ajatellen.

Opastettu kierros kestää 1h, jonka aikana pääsemme tutustumaan muutamaan museokohteeseen. Tämän jälkeen vietämme yhteisen kahvihetken Mieritzissä: tarjolla on kahvia/teetä ja pientä makeaa purtavaa.

Osallistuminen on maksutonta. Jos sinulta kuitenkin löytyy oma museokortti, otathan sen mukaasi. Tavataan museon lipunmyynnillä (pieni kioski heti saapuessasi saareen) klo 12:00. 

Seurasaaren seniorit on avoin ryhmä, jossa helsinkiläiset seniorit saavat kokoontua nauttimaan yhdessäolosta ja kulttuurista Seurasaaressa. Tapaamisia järjestetään osallistujien toiveista käsin luonnon ja kulttuurin äärellä. Tilaisuuksien innoittajana on elävä kulttuuriperintö, johon Seurasaari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Ryhmään osallistuminen ei edellytä säännöllistä mukanaoloa. Hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.


Mikäli haluat Seurasaaren senioreiden infot suoraan sähköpostiisi, ilmoittaudu mukaan postituslistallemme: annika.pudas@seurasaarisaatio.fi

Seniori, lämpimästi tervetuloa mukaan!